Referencer

Vilsbølls Konsulent & Foredragsvirksomhed blev etableret i 1996. Siden dengang er det blevet til utallige arrangementer, kurser, foredrag med mere.


UDDRAG AF TILBAGEMELDINGER:

Hej Henrik
Tak for sidst - det var kanon godt det du leverede.

Flere forældre har spurgt mig om jeg ikke kan hyre dig igen til næste år. For os personale var det næsten som om du kendte vores historie, Du ramte bare plet.

Tak for det, det har været og er til stor hjælp både for vores hverdag og for vores faglige stolthed og selvværd.


Bodil Sparwath
Leder i Trehøje.
 

Om Nordisk konference om aldersgruppen 0 til 14 år i Danmark: "Uderummets mange intelligenser":

Vi var 16 fra Aalborg Øst, der tog sammen til konferencen. Skolelærere, pædagoger og os fra Kvarterværkstedet. Vi havde det ønske, at danne en gruppe, der kunne hjælpe og støtte hinanden i at ”hæve niveauet på udendørsarealerne”, i vores bydel. Temaet ”Uderummets mange intelligenser” var og er jo i tidsånden, og derfor passende for en start på vores gruppe.

Lad mig straks springe til hjemturens mange kommentarer, der alle gik på, at det simpelthen var noget af det bedste vi havde oplevet! Så kompetente, velvalgte og engagerede foredragsholdere, der gav os en masse ny og vedkommende viden.

Vi havde oplevet en konference, der handlede om vores liv og ikke bare om vores arbejde. Vi var opløftede og taknemlige. Vi var blevet taget alvorligt- og det er vigtigt, når man bruger tid og penge på et arrangement.

Og hele arrangementet var vel tilrettelagt, både med mad, underholdning, tidsplaner, udendørsleg og workshops. Vi fik startet vores gruppe på aller bedste måde.


Per Thornberg
Skov-og landskabsingeniør, legepladskonsulent. Ansat som Grøn Guide på kvarterværkstedet i Aalborg Øst.
 

Om studieturen til Færøerne - "få den nødvendige viden om pædagogik og natur":

Mit hovedformål med denne tur var at opleve et ø-folks tætte relation til naturen, ikke kun fysisk, men også mentalt. At mærke hvordan naturen sætter spor i mennesker.

Gennem det alsidige program, hvor vi traf mange spændende personligheder, og som på bedste vis gennem oplæg, fortælling, workshops, naturvandringer, besøg i forskellige institutioner m.m. fik jeg et kendskab til Færøerne, deres kultur og liv.

Det var meget inspirerende og givende for mit eget arbejde som leder af en ”grøn” daginstitution i Køge. At se børnene tumle sig i den vidunderlige og vilde natur og se dem få opfyldt deres behov og bruge alle deres forskellige kompetencer i naturen, var en stor glæde og inspirationskilde.


Birgitte Jagd
Svalen, Boholtevej 99, 4600 Køge
 

Vi fik stort udbytte af Henrik Vilsbølls oplæg og aktive deltagelse i vores personaleweekend om samarbejde. Han har givet os nye arbejdsredskaber i personalesamarbejdet. Han er en yderst behagelig mand og har stor indføling med de enkelte personer. Vi kan kun anbefale ham til andre, han er meget tillidsvækkende – hvilket er en dyd, når det drejer sig om personalesager.

Iben Maj Olsen
Den integrerede institution Næshøjvej 22, Harlev
 

Godt tilrettelagt. vekslende mellem teori og praksis. Flot at det var rettet både til forældrene og pædagogerne. Nærværende og charmerende fremlagt. Gode tilbagemeldinger fra forældrene. Vi kunne sagtens finde på at vende tilbage til Henrik Vilsbøll. Tak for godt samarbejde.

Skuldelev Børnehave
 

"Begge ben på jorden". Helt styr på at det er forældre, der tales til - provokerende på en positiv måde. God kombination af teori og praksis. Kan varmt anbefales. Aldrig tid nok til en sådan oplægsholder.

Poul Luttermann, leder
Institutionen Mariehønen, Næstved
 

Vi har fået mange kommentarer fra forældrene i vores institution om, at det er et af de bedste foredrag, vi har hørt. Det er et relevant emne, og Henrik Vilsbøll er dygtig og engageret. Han provokerer lidt på en utrolig positiv måde. Alle (også det pædagogiske personale) kunne lære noget af en sådan aften.

Lisbeth D
Institutionen Børnehuset, Bøgebjerg, Lundby

 

Børnene er altid i centrum for vores arbejde.


OM HENRIK VILSBØLL:

Henrik Vilsbøll lever meget af øre til mund metoden og udfører selv alle arbejdsopgaver.

Henrik Vilsbølls faglige ekspertise er baseret på en solid arbejdserfaring, som breder sig over et stort pædagogisk område. Henrik Vilsbøll har bl.a. været ansat følgende steder:
  • Daginstitution for 0 til 6-årige
  • Fritids- og ungdomsklubber (som pædagog og leder)
  • Folkeskole
  • Idrætsefterskole
  • Daghøjskole.
Dramaleder og idrætslederuddannelser har indgået som en integreret del i hans pædagogiske arbejdserfaring.
 
 
Vilsbølls Konsulent & Foredragsvirksomhed
Burmeistersgade 1C, 3 tv., 1429 København K, tlf.: 21 42 97 99
e-mail: